Het Rhedens De Tender

Praktijkonderwijs

Logo-HetRDT

Ben jij vooral goed in leren door te doen?
Kom dan naar Het Rhedens De Tender. Wij bieden goed en modern praktijkonderwijs binnen een omgeving waarin jij je veilig, begrepen en welkom voelt. De klassen zijn klein, zodat je alle hulp en aandacht krijgt die je nodig hebt. Naast het volgen van theorie- en praktijkvakken loop je diverse stages, waarmee we je voorbereiden op een baan of vervolgonderwijs. De Tender: voor een toekomst die echt bij jou past!

Pro/vmbo-basis
Is het nog niet duidelijk of praktijkonderwijs of vmbo-basis het beste bij jou past? Moet jij nog wat sterker in je schoenen komen te staan voor de overstap naar een vmbo school?

Speciaal voor leerlingen die zich bij de start van het voortgezet onderwijs op de grens bevinden tussen het praktijkonderwijs en het vmbo-basis, bieden de locaties De Tender en Dieren een leerroute pro/vmbo aan. Je volgt deze 1-jarige leerroute op De Tender.

Het lesprogramma en de ondersteuning zijn gericht op een overstap naar een vmbo-basis klas op Het Rhedens Dieren. Tijdens dit jaar word je intensief gevolgd om uiteindelijk te kunnen beoordelen of je naar het tweede leerjaar vmbo-basis gaat of naar het tweede leerjaar praktijkonderwijs.

Handige informatie

Contactgegevens

Het Rhedens De Tender
Locatie: Harderwijkerweg 1-B, 6952 AA Dieren

Website: www.hetrhedens.nl
E-mail: infodetender@hetrhedens.nl
tel. 0313 422 765

Maak kennis met onze school

Voorlichtingsactiviteiten

Open dag: Het Rhedens organiseert haar open dag altijd de laatste dag van januari van 09:30 tot 13:30 uur. Tijdens de open dag zijn er diverse voorlichtingsrondes en demonstraties. Ook kunnen optredens worden verzorgd en kunnen bezoekers breken aan diverse activiteiten. Voorlichtingsavond: onze voorlichtingsavonden voor ouders en verzorgers van groep 8 zijn in februari. We vertellen dan alles over bijvoorbeeld ons onderwijs en de begeleiding op Het Rhedens.
Minilessen: in november organiseren we onze minilessen. Minilessen zijn korte lesjes die een indruk geven van een uitgestrekt vak. Zo ervaren je op een leuke manier wat het onderwijs op Het Rhedens inhoudt.En natuurlijk kun je al zien hoe de school er van binnen uitziet. Rondleidingen: in november en december organiseert Het Rhedens Dieren rondleidingen voor ouders/verzorgers en leerlingen van groep 8.
NB Exacte gegevens van al onze voorlichtingsactiviteiten staan in oktober 2023 op de website van Het Rhedens.

Meer weten of contact opnemen?

 Het Rhedens staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem direct contact op via onderstaande knop.