Het Rhedens Dieren

Vmbo-bl, -kl, -gl en -tl, havo en vwo-atheneum

Logo-HRD

Haal het beste uit jezelf!
Bij ons word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen, zowel binnen als buiten de lessen. Dat doen we door uitdagend onderwijs te bieden, gegeven door betrokken en enthousiaste docenten die hun vak verstaan. Je krijgt veel ruimte om je talenten en interesses te ontdekken en binnen elke leerroute kun je extra vakken en modules kiezen, zoals Cambridge Engels of EHBO. Ons studiecentrum biedt extra hulp voor studievaardigheden, plannen en hulp bij wiskunde en Nederlands. Daarnaast zijn er veel activiteiten op het gebied van kunst, cultuur en sport. Leren op Het Rhedens Dieren is dus vooral ontzettend leuk!

Kleinschalig

Als we iets vaak horen, is het wel dat we een kleinschalige school zijn. Het Rhedens Dieren is opgedeeld in een onder- en bovenbouw, met eigen lestijden en aparte pauzes. In de onderbouw hebben we dakpanklassen: vmbo-bl/kl, vmbo-kl/tl, vmbo-tl/havo en havo/vwo. Na de onderbouw kies je definitief op welk niveau je verder gaat. Binnen de afdelingen kent iedereen elkaar, zowel leerlingen als docenten. Je voelt je meteen thuis en als er iets is, wordt dat snel opgemerkt. Dat alles samen zorgt voor een fijne en veilige school, waar iedereen zich welkom voelt.

Handige informatie

Contactgegevens

Het Rhedens Dieren
Postbus 35, 6950 AA Dieren
Locatie: Doesburgsedijk 7, 6953 AK Dieren

Website: www.hetrhedens.nl
E-mail: infodieren@hetrhedens.nl
Telefoon: 0313 490 900

Maak kennis met onze school

Voorlichtingsactiviteiten

Open dag: Het Rhedens organiseert haar open dag altijd de laatste dag van januari van 09:30 tot 13:30 uur. Tijdens de open dag zijn er diverse voorlichtingsrondes en demonstraties. Ook kunnen optredens worden verzorgd en kunnen bezoekers breken aan diverse activiteiten. Voorlichtingsavond: onze voorlichtingsavonden voor ouders en verzorgers van groep 8 zijn in februari. We vertellen dan alles over bijvoorbeeld ons onderwijs en de begeleiding op Het Rhedens.
Minilessen: in november organiseren we onze minilessen. Minilessen zijn korte lesjes die een indruk geven van een uitgestrekt vak. Zo ervaren je op een leuke manier wat het onderwijs op Het Rhedens inhoudt. En natuurlijk kun je al zien hoe de school er van binnen uitziet. Rondleidingen: in november en december organiseert Het Rhedens Dieren rondleidingen voor ouders/verzorgers en leerlingen van groep 8.
NB Exacte gegevens van al onze voorlichtingsactiviteiten staan in oktober 2023 op de website van Het Rhedens
.
Meer weten of contact opnemen?

 Het Rhedens staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem direct contact op via onderstaande knop.