Het Rhedens Rozendaal

Havo, atheneum, gymnasium

Logo-HRR

Actief, nieuwsgierig en ambitieus!
Wij zijn een kleine school waar je wordt uitgedaagd om je eigen keuzes te maken, je talenten te ontdekken en je vaardigheden te ontwikkelen. Ons onderwijs staat midden in de wereld. Je leert kritisch te denken, samen te werken en je kiest een derde van je rooster zelf. Jouw mening telt en je krijgt uitstekende begeleiding. Leren op Het Rhedens Rozendaal is vooral heel uitdagend!

Jij kiest!

Op Het Rhedens Rozendaal zijn we steeds bezig om het onderwijs voor onze leerlingen zo goed en zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Daarom staan we open voor nieuwe manieren van lesgeven. We coachen de leerlingen om zelf keuzes te maken als het gaat om welk vak ze extra willen kiezen, in welk vak zij zich meer willen verdiepen en voor welk vak ze wat minder willen en kunnen doen. We bieden dan ook keuze-uren aan in de leerjaren 2 tot en met 6. Dat betekent dat je naast je basislessen zelf kiest naar welke keuze-uren je gaat. Uitgangspunt is dat je beter leert als je zelf onderzoekt wat je nodig hebt en als je eigen keuzes kunt maken.

Handige informatie

Contactgegevens

Het Rhedens Rozendaal
Postbus 35, 6950 AA Dieren
Locatie: Kleiberglaan 1, 6891 DK Rozendaal

Website: www.hetrhedens.nl
E-mail: inforozendaal@hetrhedens.nl
tel. 026 364 68 45

Maak kennis met onze school

Voorlichtingsactiviteiten

Open dag: Het Rhedens organiseert haar open dag altijd de laatste dag van januari van 09:30 tot 13:30 uur. Tijdens de open dag zijn er diverse voorlichtingsrondes en demonstraties. Ook kunnen optredens worden verzorgd en kunnen bezoekers breken aan diverse activiteiten. Voorlichtingsavond: onze voorlichtingsavonden voor ouders en verzorgers van groep 8 zijn in februari. We vertellen dan alles over bijvoorbeeld ons onderwijs en de begeleiding op Het Rhedens.
Minilessen: in november organiseren we onze minilessen. Minilessen zijn korte lesjes die een indruk geven van een uitgestrekt vak. Zo ervaren je op een leuke manier wat het onderwijs op Het Rhedens inhoudt. En natuurlijk kun je al zien hoe de school er van binnen uitziet. Rondleidingen: organiseert in november en december Het Rhedens Dieren rondleidingen voor ouders/verzorgers en leerlingen van
groep 8.
NB Exacte gegevens van al onze voorlichtingsactiviteiten staan in oktober 2023 op de website van Het Rhedens.

Meer weten of contact opnemen?

 Het Rhedens staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem direct contact op via onderstaande knop.