Praktijkonderwijs Zutphen

Eigenwijs verder komen op Praktijkonderwijs Zutphen!

 • Open dag zaterdag 3 februari 2024
 • Minilessen donderdag 15 februari 2024

Praktijkonderwijs Zutphen is een middelbare school voor leerlingen van 12 tot 18 jaar. Toch zijn de lessen wel wat anders dan op andere scholen. Je bent vaak heel praktisch bezig en je leert door te doen. We bereiden je voor op een vervolgopleiding op het MBO of dat je zo zelfstandig als mogelijk aan het werk gaat.

Theorie en praktijk

In leerjaar 1 en 2 doet iedereen mee met de aangeboden theorie- en praktijkvakken. De vaardigheden bij de praktijkvakken zijn gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid op het gebied van wonen, werken, vrije tijd en goed burgerschap. In leerjaar 2 zitten al enkele keuzemogelijkheden en vanaf leerjaar 3 mag jij je keuze voor bepaalde vakken aangeven. In leerjaar 4 ga jij je specialiseren in de richting die jij het leukst vindt: bouw, detail, techniek, horeca, facilitair, magazijn of groen.

Als je klaar bent met het praktijkonderwijs krijg je een diploma van Praktijkonderwijs Zutphen en veel leerlingen hebben dan in leerjaar 5 hun entreeopleiding op het MBO behaald. Verschillende leerlingen gaan na het praktijkonderwijs verder leren op het MBO, anderen gaan direct aan het werk.

Contactgegevens

Praktijkonderwijs Zutphen
Locatie: Paulus Potterstraat 12A, 7204CV Zutphen

Website: www.praktijkonderwijszutphen.nl
E-mail: info@praktijkonderwijszutphen.nl
tel. 0575-515982

Belangrijke data

 
 • Open dag: zaterdag 3 februari 2024
  10.00-14.00 uur
  Vrije inloop voor iedereen die geïnteresseerd is
 • Minilessen: donderdag 15 februari 2024
  14.30-16.30 uur
  Voor leerlingen die een les op het Praktijkonderwijs willen ervaren. Geef je op via website!

Meer weten of contact opnemen?

 Het Praktijkonderwijs Zutphen staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem direct contact op via onderstaande knop.